Deel deze pagina

De Reclameplakkers is een full-service beletteringsbedrijf wat inmiddels ruim 15 jaar in Woerden actief is. Hierbij hebben we altijd gestreefd naar een laagdrempelig karakter waarbij persoonlijk contact voorop staat. Niet alleen is dit terug te zien in het aantal lokale klanten maar kopen we ook bij voorkeur lokaal in. Dit is iets wat niets met Corona te maken heeft maar met name dat het creëren van duurzame relaties ‘om de hoek’ veel effectiever én plezieriger is dan shoppen voor de beste prijs.

Lokaal betrokken

Lokaal is De Reclameplakkers sinds jaar en dag betrokken bij hetgeen er binnen Woerden gebeurd. Dat is terug te zien in het actief steunen van de vele mooie initiatieven en evenementen in de vorm van sponsoring.

In deze onzekere tijd zijn wij ons er nog meer van bewust dat het hebben van duurzame relaties en het feit dat je elkaar nodig hebt, in goede én slechte tijden belangrijk is. Wij hebben daarom gekeken waar we onze relaties, die het nodig hebben, kunnen helpen met producten en diensten welke wij aanbieden zonder dit op commerciële basis te doen. Die eenvoudige bedankjes welke daaruit voorkomen zijn met geen bedrag te factureren. Probeer het ook eens!

Deel deze pagina

Een verhaal van:


De Reclameplakkers

De Reclameplakkers
Pompmolenlaan 13A 3447 GW Woerden
Volgende blog Vorige blog