Deel deze pagina

Doe mee

Deel deze pagina

Wij als initiatiefnemers hebben een beperkt budget en starten daarmee deze campagne om alle inwoners van Woerden op te roepen lokaal te kopen en lokaal zaken te doen. Met dit beperkte budget ontwikkelen we o.a. een website, driehoeksborden, posters, advertenties en reclames op infozuilen. Om de campagne nóg meer inhoud te kunnen geven én langer door te laten lopen, hebben wij sponsoren nodig.

Samen

Daarom hebben alle ondernemersverenigingen de handen ineengeslagen en een campagne ontwikkeld. Met deze campagne willen we álle 55.000 Woerdenaren bewust maken van het belang om lokaal producten te kopen en diensten af te nemen. De campagne vertegenwoordigt alle ondernemers in de gemeente Woerden. Dat wil zeggen: winkeliers, horeca, MKB en zzp’ers in Harmelen, Kamerik, Zegveld en Woerden. Ondernemers zoals u.

Doe mee, word ook participant!

Met een bijdrage van € 100,- draagt u eraan bij dat deze campagne groter en meer zichtbaar wordt onder alle Woerdenaren. Dan kunnen we samen doorgaan voor het maximale resultaat! Uiteraard krijgt u daar ook wat voor terug:

  • Zichtbaarheid d.m.v. een korte blog met foto’s en vermelding van uw gegevens op ons online platform. Wat is uw drijfveer om mee te doen? Vertel uw verhaal, zodat Woerdenaren u (beter) leren kennen.
  • Banners voor uw website, posts voor op de social media kanalen, een e-mailhandtekening en diverse (raam)posters, zodat alle Woerdenaren zien dat u Woerdense ondernemers steunt. Dit is hier te downloaden.

Zo wordt u als lokale ondernemer in de gemeente Woerden nog bekender en vergroot u uw gunfactor onder alle Woerdenaren. Wat natuurlijk resulteert in extra business.

Aanmelden? Stuur een mail naar info@povw.nl