Deel deze pagina

“Ik ben geboren en getogen in Harmelen, vertelt Erik Bouman, eigenaar van Brût Communicatie. “De gemeente Woerden gaat mij echt aan het hart.”

Winnende partij

“We zijn als Brût Communicatie gevraagd om mee te doen aan een campagne-pitch gericht op ondernemend Woerden. Ik was meteen enthousiast. En natuurlijk ook trots dat we vervolgens uit vijf bureaus werden gekozen als de winnende partij. Het is zo’n mooie gemeente met veel hardwerkende ondernemers. Daar ben ik echt trots op! We zien zóveel kansen en willen lokale ondernemers – zeker nu – onze hulp aanbieden en hen ondersteunen waar dat kan en nodig is.”

Wij gaan door

“1 juni hebben we het 25-jarig bestaan van Brût Communicatie gevierd. Al 20 jaar zijn we gevestigd aan de Bedrijfsweg in Harmelen. Als mede-ondernemer in de gemeente draag ik heel ondernemend Woerden een warm hart toe in deze tijd. Daarom hebben wij een groot deel van de campagne Woerden gaat door gesponsord. Een campagne die iedereen stimuleert om lokaal te kopen en lokaal zaken te doen. Wij gaan door. Voor een gezond ondernemend Woerden!”

Deel deze pagina

Een verhaal van:


Brût Communicatie

Bedrijfsweg 3, Harmelen
Volgende blog Vorige blog