Deel deze pagina

Denken in oplossingen. Daar zijn we sterk in. En dat was ook nodig toen de coronamaatregelen op 15 maart werden aangekondigd. Adverteerders die direct getroffen werden door de maatregelen konden hun lopende contract opschorten en advertenties werden waar nodig kosteloos aangepast. Denk hierbij aan een vermelding van bezorgservice of mogelijkheid tot online shoppen. Klanten maakten hier dankbaar gebruik van.

Groot bereik

Daarnaast koppelden we aan deze advertenties een extra promotie op social media met de oproep #kooplokaal. Natuurlijk hebben we ons medium met groot bereik ingezet om deze oproep breed uit te dragen. Op al onze 30 schermen in Nederland riepen we de inwoners van gemeenten op om lokale ondernemers te steunen door lokaal te kopen.

Gelukkig begint voor de meeste ondernemers alles voorzichtig weer op gang te komen. Wij merken dit ook doordat adverteerders zich weer melden. Omdat we elkaar moeten blijven steunen, sponsoren we de advertenties voor ‘Woerden gaat door’ op de Infozuil in Harmelen en Woerden. Daarnaast blijven we de advertenties voor klanten voorlopig als service gratis opmaken.

Deel deze pagina

Een verhaal van:


Infozuil

Touwslagersweg 12-A1, Woerden

Volgende blog Vorige blog