Deel deze pagina

Rina Mulder is zelfstandig HR-adviseur en adviseert bedrijven over alle personeelszaken, zoals verzuimbeleid, in- door en uitstroomtrajecten, ontwikkelplannen en personeelsgesprekken. Vanaf 2017 is ze voorzitter van het POVW.

 

Gezamenlijke belangenbehartiging 

Feitelijk werkt het platform op de achtergrond. De leden zijn de ondernemersverenigingen in de gemeente Woerden en die onderhouden het contact met hun leden, organiseren bijeenkomsten en geven ruimte aan het onderling netwerken. Het POVW is er voor de gezamenlijke belangenbehartiging van de ondernemers met de gemeente. In de afgelopen jaren hebben we hiermee bereikt dat er een goed overleg is met de gemeente, dat de ondernemers tijdig betrokken worden in plannen en dat er een goed bemenste afdeling EZ is.

Lokaal zakendoen en lokaal kopen
Door het corona-virus is het belang van lokaal zakendoen en lokaal kopen groter dan ooit. Als overkoepelend platform zijn we de aangewezen club om dit te stimuleren. Juist nu moeten we ons bewust zijn van het behoud van de plaatselijke ondernemers. Naast werkgelegenheid zorgen de lokale ondernemers, in ruime mate, voor sponsoring van verenigingen en lokale evenementen. Een Woerdense Vakantieweek, een Straattheaterfestival of een nieuwe outfit van de sportclub is ondenkbaar zonder deze bijdragen.

Samen houden we de lokale economie levend! 
Steun nu de ondernemers uit je omgeving! Kijk online eens op hun website en zoek je producten lokaal.  Samen krijgen we corona eronder en samen houden we de lokale economie levend!

Volg de campagne via de website, facebook en/of instagram #woerdengaatdoor.

Deel deze pagina

Een verhaal van:


POVW – Platform Ondernemers Verenigingen Woerden

POVW - Platform Ondernemers Verenigingen Woerden
Prins Hendrikkade 4, Woerden
Volgende blog Vorige blog